Kirjoita vieraskirjaan

Jarkko 31.05.2010 17:56
Hei !
Kiitos vastauksesta. Mutta tekis mieli alkaa vähän säätää... .
Eikö minun olekaan pakko ostaa sitä itäsuomen läänin viehelupaa 29 e jos kalastan vain pielisellä ja ostan pielisen alueen vieheluvan 20 e/ vuosi ja siihen 5e / vuosi lisävapaluvan. Vai voinko ostaa pelkän lieksan osakunnan vieheluvan ( alue on mulle ok ) ja siihen lisävapaluvan ?
Viime kesänä kun ärrän myyjä ei osannu sanoo mitään ja otti kyllä kunnon välityspalkkion... . Paljonko maksaa se lieksan osakaskunnan lupa ja lisävapalupa ? Voiko sen maksaa johonkin tilille suoraan niin välttyy välityspalkkioista ?
Päivi Pakkanen 29.05.2010 23:12
Moi Jarkko!
Tervetuloa Pieliselle! Kuten olet huomannut Pielinen on melkoinen "lätäkkö"... Joudut ostamaan luvan sille toiselle vavalle ja sen saat lunastettua ilmoitetuista myyntipaikoista. Lupa lunastetaan sille alueelle Pieliselle,jolla aiot kalastaa. Itse uistelen Lieksan kalastuskunnan alueella ja hyvin on ala riittänyt. Mene sen alueen lupamyyntipaikkaan, jolla aiot kalastaa, niin eiköhän lupa-asia selviä. Kireitä siimoja!
Jarkko 29.05.2010 22:36
Hei
En saa selvää lupa- asioista. Tulen Pieliselle kalalle ( entisenä lieksalaisena ) ja maksan valtion kalastuksenhoitomaksun ja Itäsuomen läänikohtaisen viehekalastusmaksun. Mutta kun mulla on kaksi vapaa käytössä uistellessa, niin pitääkö mulla olla joku eri lupa sille toiselle vavalle. Jos pitää olla niin mikä lupa se sitten on ?

Tv : Jarkko
foxi 26.05.2010 17:17
miten kalastus muuttuu mahdottomaksi ?? kannatta kalastaa sellaisilla välineillä mitkä antaa mahdollisuuden valita mitä ottaa tai valita silmäkoko sen mukaan,niin ja ahvenia saa katiskalla joten silläkään ei tartte perustella tiheitä verkkoja.
Vierailija 20.05.2010 12:08
Ohhoh, ootte meneet näköjään rktl:n ja perhohörhöjen retkuun.
50 cm alamitta taimenella tekee mahdottomaksi pyyntikokoisten istutukset.
Pienpoikasten istutus on tutkijoiden märkäuni.
Samoin eväleikkaus.
No oma on ongelmanne, kalastus tulee lähes mahdottomaksi.
Seurauksen liikkeiden ym infran konkurssit.
Jouko Vallius jouko.vallius@elisanet.fi 07.04.2010 20:24
Verkot antaneet koko talven kalaa kohtuullisesti,ei yhtään tyhjää reissua.Kolme perettä pysynyt kalassa.
Reima Louhelainen / Rapu Renne reima.louhelainen@luukku.com 14.01.2010 15:53
Pakkanen on paukkunut myös täällä Juuan Nunnanlahdessa.Verkot ( 8kpl ) laskettiin kalakaverin kanssa ennen Joulua. Isoa siikaa on noussut katsomiskerroilla todella hyvin ( yli 60kpl ). Osakaskunnan istutukset näyttävät onnistuneen todella hyvin täällä Nunnanlahdessa. Pielisen kuhatkin ovat jo saavuttaneet reilun 4 kilon rajan. Kymppikilon hauvetkin ovat jo täällä arkipäivää. Rapu jutut jätän nyt toiseen kertaan. On todella mukavaa että Pielisen kalastusalue on saanut omat kotisivut. Huomenna kalaan, onneksi pakkanen on jo hellittänyt. Liiteet ( kuvat 6 kpl )
Manu Vihtonen 11.01.2010 18:20
Uudet Juuan- ja Herajokea käsittelevät kartoitukset ovat luettavissa/ladattavissa jarvilohi.net-sivulta ja sieltä Hanke otsikon alta kalataloudelliset kartoitukset. Onnea uusille sivuille Pielisen kalastusalue!!!
Päivi Pakkanen 10.01.2010 16:01
Kovat on olleet pakkaset, ei ole paljon pilkille päässyt eikä verkkojakaan paljon mieli tehnyt kokea. Nyt näyttää sää lauhtuvan, joten kaikki rohkeasti vaan järvelle.
Voitto Pakkanen 10.12.2009 14:35
Nyt on verkot laskettu Lieksassa Puhakansalmen syvänteen reunaan; tuttuun kuhapaikkaan. Jännityksellä odotetaan!
<< Edellinen sivu
21-30 of 30